RDW Diensten

1 RDW erkend van der Maarl.pngRDW erkend.

Van der Maarl is officieel RDW erkend. Ons bedrijf en onze Apk-keurmeesters moeten constant voldoen aan wet- en regelgeving om RDW erkend te mogen zijn en blijven.

 

2 APK lichte voertuigen van der Maarl.pngAPK lichte voertuigen.

Bij van der Maarl kunnen alle personenauto’s (met een ledig gewicht tot en met 3.500 kg) en lichte bedrijfsauto’s (met een maximaal toegestane massa tot en met 3.500 kg)​ gekeurd worden.

 

3 Handelaarskenteken van der Maarl.pngHandelaarsjkenteken.

Een handelaarskenteken is een kenteken voor autobedrijven om met voertuigen uit de bedrijfsvoorraad, voertuigen die het bedrijf bewerkt of herstelt, of voertuigen die geen kenteken hebben, te rijden. Bijvoorbeeld voor het maken van een proefrit met 1 van onze occasions.

 

4 Afgifte vrijwaringsbewijzen van der Maarl.pngAfgifte vrijwaringsbewijzen.

 

Als u uw voertuig verkoopt, moet u er voor zorgen dat de koper het voertuig op zijn naam overschrijft. Gebeurt dat niet, dan blijft u verantwoordelijk voor de verplichtingen die horen bij het op naam hebben van een voertuig. Wanneer u uw auto inruilt bij ons krijgt u van ons direct een vrijwaringsbewijs.

 

5 Voertuigen op naam zetten van dern Maarl.pngVoertuigen op naam zetten.

 

Een auto kopen doet u niet elke dag. Wilt u een tweedehands auto of liever een nieuwe? Bij van der Maarl kunnen wij wanneer u een occasion of nieuwe auto aanschaft, het voertuig gelijk op uw naam zetten.

 

Meer weten over de APK?

Weten wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn?

Meteen een afspraak maken?

Meteen weten wat een APK kost?

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066