Poetsen

Auto poetsen? Van der Maarl Autotechniek doet het graag voor u!

 

Door regelmatig onderhoud

van uw auto gaat hij langer mee. Maar de buitenkant is net zo belangrijk. Een goede schoonmaakbeurt zorgt er niet alleen voor dat uw auto er blinkend uitziet, maar ook dat hij goed beschermd blijft tegen aantastingen van buitenaf.

 

Wilt u uw auto weer net zo laten stralen

als toen hij uit de fabriek kwam? Dat kan! Van der Maarl Autotechniek heeft haar eigen poetsservice. Wij kunnen uw auto zowel van binnen als van buiten weer in topconditie brengen! Na een opknapbeurt van ons poetsteam is uw auto weer een sierraad op de weg. Bovendien blijft de lak van uw auto op deze manier behouden, wat natuurlijk een positief effect heeft bij toekomstige inruil van uw auto.

 

Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Binnenkant auto poetsen. Het interieur wordt perfect gereinigd en mogelijke vlekken worden uit de bekleding verwijderd. Alle kunststofdelen worden weer netjes op kleur gebracht en de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt.
  • Buitenkant auto poetsen. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Kunststofdelen zoals stootlijsten en bumpers worden weer op kleur gebracht, ramen en rubbers worden gereinigd en de banden krijgen weer die nieuwe zwarte glans. Ook verontreinigingen en kleine schades worden moeiteloos weggewerkt, denk hierbij aan verfnevel, metaaldeeltjes en aanslag als gevolg van industriële lucht.
  • Waxoyl. De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Een waxoyl behandeling voorkomt dat de lak van uw auto wordt aangetast en zorgt ervoor dat de carrosserie in topconditie blijft!
  • Kleine schades. Stoort u zich al tijden aan dat vervelende parkeerdeukje(s). Onze kleinschade-specialist heeft vaak een passende en voordelige oplossing.

 

Occasions.

Bij al onze occasions zit het poetsen standaard in 1 van de afleverpakketten.

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066