Onderhoud en reparatie

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto.

 

Daarom is regulier onderhoud zo belangrijk.

De APK is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg en op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

 

Bij van der Maarl Autotechniek

is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

 

Direct een afspraak voor onderhoud maken.

 

Met de steun van Bosch

Van der Maarl kan dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van AutoCrew  perfect te ondersteunen. Wij beschikken  daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Van der Maarl gebruikt alleen onderdelen van originele kwaliteit. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen.

 

Onafhankelijk advies

Van der Maarl Autotechniek  is niet merk gebonden. U krijgt daarom altijd onafhankelijk  advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

 

Uiteraard

kunt u naast uw onderhoudsbeurt kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparaties aan onder andere:

 

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak.

 

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066