MPM oil

MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft een steeds grotere positionering op de internationale markt.

 

Van der Maarl Autotechniek

maakt gebruik van MPM producten bij ieder onderhoud. Door het gebruik van MPM producten kunnen wij, nagenoeg ieder auto die voor onderhoud komt, dezelfde dag nog klaar hebben en weer meegeven aan u.

 

MPM

heeft namelijk een complete productlijn van meer dan 350 verschillende smeermiddelen, waarmee meer dan 99% van het wereldwijde wagenpark kan worden onderhouden. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn volledig samengesteld naar de verplichte eisen van autofabrikanten. 

 

De Automotive markt

is dynamisch en breidt zich elk moment uit met nieuwe technologieën en wetgeving. Dit creëert voor MPM nieuwe mogelijkheden. Om deze reden zijn hun voortdurend zoekende naar nieuwe producten en methoden om de service te verbeteren.

 

Visie.

De vraag naar smeermiddelen van hoge kwaliteit groeit als gevolg van de toenemende complexiteit in motortechnologie. Om die reden levert MPM smeermiddelen met specifieke OEM-kwaliteitseisen aan de markt.

 

Direct een afspraak maken voor onderhoud met MPM producten?

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066