Financieringen

Santander Consumer Finance in Nederland

 

Specialist in consumentenkrediet.

Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

 

Meer dan 20 jaar deskundig.

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. – gevestigd in Utrecht – al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking. Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels.

 

Wat doen we?

We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

 

Waar staan we voor?

Wij verstrekken betrouwbare en verantwoorde financiële producten aan consumenten. We blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Onze klantenservice staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar we bekend om staan.

 

Lenen kost geld van der Maarl.png

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066