Aircocheck

 

Een goed werkende airco

in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit in de herfst en winter en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omztandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

 

Uw airco

heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircocheck kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarmee weer fris op weg kunt. De voordelen van onze aircoservice:

  • Wij werken met Bosch-apperatuur, waarmee wij de airco controleren. Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  • Een interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

 

Maak daarom vandaag nog een afspraak bij ons en laat uw airco en interieurfilter nakijken!

 

Naast de aircocheck

kunnen wij u ook een behandeling met Forte producten aanraden. Forté Air Conditioner Treatment reinigt álle luchtkanalen en de verdamper, met als resultaat frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen. Doordat er weer schone lucht in het interieur wordt verspreidt, worden allergische reacties voorkomen. Het klimaat in het voertuig zal als aangenaam ervaren worden en comfortabel aanvoelen. Klik hier voor meer informatie over Forte producten of bekijk het filmpje.

 

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066