Verkoop

Bij van der Maarl Autotechniek bent u aan het juiste adres voor de beste occasions van Nieuw Vennep en omgeving Haarlemmermeer. Bij aanschaf van een occasions kunnen wij u een keuze bieden uit meerdere afleverpakketten en kunnen wij u daarnaast helpen met de financiering van de auto. Maar......................

 

Wist u dat u ook uw nieuwe auto kunt aanschaffen via Van der Maarl Autotechniek?

Wij leveren ook nieuwe auto’s van alle gangbare merken en modellen. Wij doen dit met volledig behoud van de fabrieksgarantie. Koopt u uw nieuwe auto via een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie zoals bepaald door Europese wetgeving.

 

Dat geldt ook

als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door een onafhankelijk autobedrijf laat doen. Van der Maarl Citroen c1.pngWat anderen ook zeggen. Het is namelijk verplicht in de Europese wetgeving. Als u uw auto bij een onafhankelijk autobedrijf in onderhoud geeft blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact!

 

U koopt bij Van der Maarl Autotechniek

dus de auto van het merk van uw keuze, met volledig behoud van de fabrieksgarantie. Nu bij ons uit leverbaar een nieuwe Peugeot 208 of een nieuwe Citroen C1. Ook voor een nieuwe bedrijfsauto bent u bij van der Maarl aan het juiste adres.

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066
 
 
 

 

Van der Maar Ruil uw auto in.pngVan der Maar Online Afspraak.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Van der Maar Offerte Reparatie.pngVan der Maar Offerte Banden.png