Bovag

Van der Maarl Autotechniek is aangesloten bij BOVAG.

 

WAT IS BOVAG?

BOVAG is een brancheorganisatie van zo’n 9.500 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

 

Voor de consument

is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Garantiefonds Rijscholen, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

 

APK reminder

Nooit meer uw APK-datum vergeten? Vul uw e-mailadres in en u ontvangt 5 weken van te voren een email met een herinnering aan de Apk-keuring. Klik op het onderstaande logo om u aan te melden voor de APK reminder.

 

Bovag Apk Reminder van der Maarl.png

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066

 

Van der Maar Ruil uw auto in.pngVan der Maar Online Afspraak.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Van der Maar Offerte Reparatie.pngVan der Maar Offerte Banden.png