Autobanden

Van der Maarl Autotechniek is volwaardig servicepartner van autobandenpartner.nl. Wanneer u banden besteld via autobandenpartner.nl worden deze bij ons bezorgd en gemonteerd. U betaald vooraf zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. 

 

AutobandenPartner

is uw specialist op het gebied van autobanden voor alle soorten personenwagens, trailers en caravans. Elk seizoen vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een buitengewoon breed assortiment zomerbanden, winterbanden, all seasonbanden runflatbanden, caravanbanden/bestelwagenbanden, sportieve banden, budgetbanden, comfortbanden en SUV/4x4-banden. De specialisten van AutobandenPartner adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl. 

 

Actiekrant.

Autobandenpartner.nl komt 4x per jaar met een speciale actie krant. Hier vind u alle lopende acties van het seizoen. Bekijk hier de huidige actie krant.

 

Autobanden met velgen

Vanaf nu kunt u ook bij AutobandenPartner van der Maarl passende velgen bij uw autobanden kopen. Met onze unieke online module kunt u zoeken op type autoband of juist op type velg. Zo kunt u uw auto een compleet nieuwe look geven met een set nieuwe autobanden met velgen. Natuurlijk kunt u de banden en velgen ook los kopen.

 

Autobandenpartner van der Maarl.png

 

Veiligheid door goede autobanden.

Het bandenassortiment van AutobandenPartner van der Maarl bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken, zoals bijvoorbeeld Goodyear, Dunlop en Sava. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. Banden leggen het enige contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Met behulp van het ecolabel kunt u bekijken welke eigenschappen voor u het meest belangrijk zijn. Het ecolabel kan u helpen een goede keuze voor een bepaald type autoband te kiezen.

 

Vereniging Vaco

heeft het onderzoek van oktober 2012 naar de staat van personenautobanden in Nederland in juni 2013 herhaald. De resultaten zijn nog steeds verontrustend.

 

Slijtage.

41% van de personenauto's bleek ten minste één band te hebben met een onregelmatigheidsslijtage of een vorm van schade; hetzelfde als eind 2012. Bij 9% zijn één of meer banden zo slecht, dat ze de veiligheid in gevaar brengen. Eind vorig jaar was dat nog 10%. 22% van de personenauto's rijdt met minimaal één band met schade, bijv. een geschuurde zijwand. Ook zijn vervormingen geconstateerd, beschadigingen als gevolg van rijden op een lege band, beschadigingen door foute montage en perforaties en sneeën in het loopvlak. In 2012 was nog dit bij 25% het geval.

 

Onregelmatig.

Voorts blijkt dat bij bijna 10% van de personenauto's minimaal één band een onregelmatig slijtagepatroon vertoont, vooral slijtage in het midden van het loopvlak of aan een of beide schouders. Ook staat 3,1% van de personenauto's op banden met minder dan de minimum profieldiepte van 1,6 mm. In 2012 ging het nog om 4%. Bij het onderzoek bleek ook 5% nog op winterbanden te rijden. Overigens reed ook nog eens 1,4% op banden voor verschillende seizoenen.

 

Conclusie:

Check regelmatig uw bandenspanning en profieldiepte, of kom langs voor een gratis bandencheck en advies!

 

Autobanden Online kopen bij AutobandenPartner van der Maarl

Uw autobanden kunt u online kopen bij AutobandenPartner van der Maarl. Via onze gebruikersvriendelijk webshop kunt u ons assortiment zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden en velgen bekijken en meteen bestellen.

 

Autobandenpartner van der Maarl.png

 

Autobanden en banden services.

U kunt bij AutobandenPartner van der Maarl altijd terecht voor onze hoogwaardige autobandenservices en bandenadvies. De specialisten van AutobandenPartner van der Maarl zijn u graag tot dienst. Weet u niet of u nieuwe autobanden nodig heeft? Bij AutobandenPartner van der Maarl kunt u altijd terecht voor een gratis profielmeting.

 

U kunt bij AutobandenPartner van der Maarl terecht voor diverse bandenservices, zoals:

  • Bandencheck
  • Bandenspanningscheck
  • Balanceren autobanden
  • Uitlijnen auto

Autobandenpartner van der Maarl.png

 

 

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180
2153 GN Nieuw-Vennep
T: 0252-626066