Airco

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airconditioning beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.

 

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit in de herfst en winter en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. Interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten uw airco controleren.

 

De airco check

De aircocheck bestaat uit een airco controle en een eventuele reparatie diagnose.
 
Kost bij ons slechts €25,- klik hier om een afspraak te maken

 

De airco reiniging (met gratis airco check)

De airco reiniging bestaat uit de verdamper bacterie en schimmel vrij maken i.v.m. stank problemen. Exclusief interieurfilter vervangen
 
Kost bij ons slechts €49,- klik hier om een afspraak te maken

 

De airco servicebeurt

De volledige airco service bestaat uit het afzuigen en recyclen van het oude koudemiddel, vacumeren om vocht te verwijderen, verse olie bijvullen, lek detectie vloeistof toevoegen, airco systeem vullen met nieuw koudemiddel, systeem controle op druk, temperaturen, beveiligingen en is voorzien van een certificaat voor de airco-instalatie. Exclusief filter, droger en interieurfilter vervangen.
 
Kost bij ons slechts €75,- klik hier om een afspraak te maken

 

De airco servicebeurt en de airco reinigen?

Nu extra voordeel wanneer u de de airco service combineert met de airco reinigen.

 

Kost bij ons slechts €99,- klik hier om een afspraak te maken

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180

2153 GN Nieuw-Vennep

T: 0252-626066