Van der Maarl

is een universeel autobedrijf en voert onderhoudreparatie en APK keuringen, van personen- en bedrijfswagens uit aan alle merken en modellen auto’s. Daarnaast hebben wij een groot en gevarieerd aanbod van occasions.

 

Doordat wij onafhankelijk zijn

hebben wij geen verplichtingen aan “vaste” leveranciers voor onderdelen en autobanden, hierdoor zijn wij altijd in staat u een zeer scherpe prijs te garanderen. Benieuwd naar de prijzen voor reparatie, onderhoud of APK? Klik hier. Benieuwd naar de prijzen voor banden en velgen? Klik hier.

 

Onze monteurs

zijn goed opgeleide en gedreven vakmensen, die regelmatig bijgeschoold worden om in deze dynamische branche, waar nieuwe ontwikkelingen iedere dag plaatsvinden, altijd de juiste kennis paraat te hebben. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gebruiken hoogwaardig gereedschappen, diagnose-, test- en afstelapparatuur.

 

U kunt bij ons altijd terecht voor de volgende diensten:

 

Gebruikt u de TomTom om ons te vinden?

Van der Maarl Autotechniek zit in een splinternieuw pand. Dit betekent dat het huisnummer nog niet bekent is in de meeste navigatiesystemen. Wanneer u navigeert naar kruising havenstraat/luzernestraat bent u het dichts bij, wij zitten dan na ca 50mtr aan de rechterkant.

 

Onze openingstijden:

maandag t/m vrijdag    - 08.00 tot 17.30 uur.

zaterdag                       - 09.00 tot 13.00 uur.

 

Van der Maarl Autotechniek

Luzernestraat 180

2153 GN Nieuw-Vennep

T: 0252-626066